Sport Hírek

2006.11.11. 09:42

Univeres szurkolói ankét a városi sportcsarnokban?

Szurkolói ankétot szervez az Univer KSE NB I. A-csoportos férfikosárlabdacsapata. Eddig nem túlságosan megdöbbentő a hír. Annál inkább az ankét helyszíne, mely nem más, mint az épülőfélben lévő kecskeméti városi sportcsarnok!

-

Az elképzelések szerint november 14-én, kedden lenne a csapat és a szurkolók találkozója. A feltételes mód azért indokolt, mert a helyszín építési terület, ezért kiemelten veszélyesnek számít. A rendezéséről még tárgyalnak az Univer KSE és az építés kivitelezői, hiszen csak utóbbiak engedélyével és megfelelő körülmények kialakításával rendezhető meg az esemény. Minden bizonnyal sikerül a „feleknek” megegyezniük, hiszen téma akad bőven! A szervezők szeretnének meghívni olyan vendégeket, akik tájékoztatják a szurkolókat az új városvezetés sporttámogatási elképzeléseiről, valamint a sportcsarnok építéséről, a várható befejezésről. A kosarasklub képviselői reménykednek abban, hogy minden rendben lesz, és egy jó hangulatú, különlegesen megszervezett ankéton kerülhetnek közelebb egymáshoz a kosarasbarátok és kedvenceik, a játékosok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!