Sport Hírek

2006.11.18. 18:02

Nagy riválist vert a kecskeméti férfi asztalitenisz csapat

Az asztalitenisz férfi extra liga 7. fordulójában a Kecskemétiek a Pécs csapatához látogattak. Az ellenfél az idei bajnokságban a riválisai között szerepel a Sparisoknak, így szoros mérkőzésre volt kilátás a Pécs otthonában.

-

Extra liga asztalitenisz mérkőzés. 7. forduló

PTE-Pécsi EAC-AAM I. – Kecskeméti Spartacus Sportkör 1/6
Időpont: 2006. november 18. 11.00 óra.

Győztek, PTE-Pécsi EAC-AAM I: Zombori Dávid 1,
          Kecskeméti Spartacus: Marsi Márton 2, Magyar László 2,
        Vajda Viktor 1, Marsi/Magyar páros.

A nézők is megsejtették, hogy nagy harc várható, hiszen szép számban látogattak ki a csarnokba.
A páros küzdelemben a Zombori/Laczkó pár már két szett előnyre tett szert, de a Magyar/Marsi nem adta könnyen. A harmadik szettet 3-ra, a negyediket 9-re, az ötödiket 8-ra nyerte és megfordította a mérkőzést 2/3.

Az egyéni mérkőzéseket Zombori és Vajda mérkőzése vezette be, melyben a felnőtt válogatott és az idei Európa Bajnokság egyéni ifjúsági versenyszámnak 2. helyezettje Zombori nyert 3/0-ra.

Laczkó, az egykori Kiskunfélegyházi játékos szorongatta Marsit, de a döntő szett végjátékában a Kecskeméti fiú jobban koncentrált, és nyert: 2/3.  

Csölle, aki a Szlovák felnőtt válogatott tagja is volt, csak az első szettben tudta megszorítani Magyart aki folytatta az elmult időszakban már megszokott jó formáját és nyert 0/3.
A mérkőzés állása 1/3.

Zombori ellen Marsinak az első szettben 10/0-s vezetése is volt, szinte megsemmisítette ellenfelét és nyert 2-re, a folytatás is hasonló volt, ugyan a másodikban 5/3-ra Zombori vezetett, de a szettet már Marsi nyerte 6-ra, a harmadik volt a legizgalmasabb de szett végén jobb koncentráló képességének köszönhetően Marsi nyert 11/13,  és ezzel 0/3-ra.

Csölle ellen Vajda nagy csatában a döntő szett végjátékában nyerni tudott 2/3, Laczkó mindent megpróbált Magyar ellen, de ismét a jó formában játszó Kecskeméti fiú nyert 0/3-ra.

A végeredmény 1/6 a Kecskeméti Spartacus javára.

Fodor Miklós edző: ismét idegenben nyertünk egy rivális csapat ellen, kiemelkedett Magyar László magabiztos játékával, és örömteli Vajda Viktor játéka, akinek nem könnyű ebben a helyzetben mérkőzést nyerni de most sikerült.

Folytatás Kecskeméten November 28-án a Cseh Zlin csapata ellen 18.00 órai kezdettel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!