Sport Bács-Kiskun

2015.12.07. 08:15

Tomiszlav Szivics az MTK–Vasas meccsen

Tomiszlav Szivics a helyszínen tekintette meg az MTK–Vasas NB I-es labdarúgó mérkőzést, ezért felvetődik a kérdés, hogy a Kecskemét, a Paks és a Diósgyőr korábbi vezetőedzője mi járatban volt a Fáy utcában.

Borbély Károly

„Felesleges kombinálni, egyik csapat edzője sem leszek, a szerb U21-es válogatott szövetségi edzőjeként dolgozom. Legközelebb csak márciusban játszunk, Andorra ellen, úgyhogy ráérek. Amúgy nem csak az MTK–Vasas meccsre jöttem ki a barátaimmal, előtte voltunk az Újpest–Diósgyőrön is. Hát, sokat nem változott a magyar labdarúgás... Ismét csak hangsúlyozni tudom: a következő napokban nem jelentik be, hogy Tomiszlav Szivics ezt és ezt a csapatot irányítja a jövőben” – nyilatkozta a szakember a Nemzeti Sport érdeklődésére.

Az NB I 18. fordulójának eredményei: Újpest FC–Diósgyőri VTK 2–1
Szombathelyi-Swietlesky Haladás–Békéscsaba 1912 Előre 1–1, Puskás Akadémia–Budapest Honvéd 0–3, Paksi FC–Ferencváros 0–5, MTK Budapest–Vasas 2–1, DVSC-TEVA–Videoton FC 1–2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!