Sport Bács-Kiskun

2015.03.04. 13:38

A hölgyeknek ingyenes lesz a KTE–DVTK bajnoki

Az NB I-es bajnokság 19. fordulójában a Diósgyőrt fogadja a Kecskeméti TE szombaton 16 órakor a Széktói Stadionban. A nőnap alkalmából a hölgyek ingyenesen tekinthetik meg a találkozót.

Borbély Károly

A belépőket már akár otthon is elkészíthetik maguknak a drukkerek, ehhez csak egy klubkártyára és egy nyomtatóra van szükség. A meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül a kívánt jegytípus és a szektor, valamint a hely kiválasztása után, bankkártyás tranzakcióval lehet megvásárolni a jegyeket.

Internetes úton a klubkártyát is lehetőség van elkészíteni, ehhez a klubkartya.mlsz.hu oldalt kell felkeresni. Itt az adatok megadása után a Széktói Stadiont kell kiválasztani átvételi helyként. Ezután előbb a kártyára kerülő fotót (igazolványképet) kell feltölteni, amit akár egy telefonnal is el lehet otthon készíteni, végül pedig egy személyazonosításra alkalmas igazolvány mindkét oldalának másolatát kell feltölteni. A kártya az elővételes jegyvásárlási időpontokban, vagy a meccs előtt, az erre kijelölt pénztárban vehető át személyesen, illetve 14 éves kor alatt szülő jelenlétében.

A jegyeket már nemcsak a stadionban, hanem a belvárosban, a Kunság Tours irodában is megvásárolhatják a klubkártyával rendelkező szurkolók. Természetesen a Széktóiban is várják a drukkereket, itt a jegyek mellett elkészítik a klubkártyát is, mely január 1-től 500 forintért vásárolható meg. A meccs előtt két nappal indul a stadionban az értékesítés, így csütörtökön és pénteken 15-18, míg szombaton 9-12 óráig várják a szurkolókat.

 

Borbély Károly -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!