Sport Bács-Kiskun

2013.09.04. 12:19

Heten távoztak a halasi csapattól

A hétvégi bajnoki rajt előtt alig egy csapatnyi játékosa maradt az NB I/B-s Kiskunhalas NKSE-nek.

PN

A hétfői megbeszélést követően hatan döntöttek úgy, hogy nem maradnak az anyagi gondokkal küzdő egyesületnél. A nyáron érkezők közül Bezzeg Adrienn, Herceg Réka, Terenyi Mária, Kisjuhász Petra, Orell Bettina mellett, Tóth Judit is a távozás mellett döntött. Információink szerint Csákovics Nóra sikerrel szerepelt az izlandi próbajátékon és a szigetországba szerződik. Kun István edző tartotta magát a korábbi bejelentéséhez és már nem vezényelt edzést a halasi lányoknak és elköszönt a klubtól.


A kiskunhalasiak jelenlegi kerete: Ignácz-Pethő Renáta és Jurik Petra kapusok, valamint Sterbik Andrea, Nagy Mariann, Juhász Dóra, Csordás Renáta, Halász Szabina, Kövi Kata, Halmosi Niki.
A hétfői megbeszélést követően a folytatásról Kovács Attila, a Kiskunhalas NKSE elnöke így nyilatkozott a halasmedia.hu portálnak: „Nem tudom mi lesz. Edzőt, játékosokat kell még keresnünk. Pénteken délutánra kiderül, hogy pályára tudunk-e lépni Kispesten.”

Vasárnap a Kecskeméti NKSE csapatának is jelenése van az NB I/B Keleti csoportjában. A hírös városi együttes a Szeged-Kiskundorozsmát fogadja. A kecskeméti klub vezetőitől megtudtuk, hogy a gárdát a Halasról távozó Kun István készíti fel. A csapat összetételével kapcsolatban péntekre ígértek bővebb tájékoztatást a KNKSE elöljárói.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!