Sport Bács-Kiskun

2013.09.26. 19:16

Főpróbát tart a KTE

Mondhatni, főpróbát tart péntek este a Kecskeméti TE-Duna Aszfalt férfi kosárlabdacsapata. A hírös városi gárda utolsó felkészülési meccsét játssza 18.15 órától a Messzi István Sportcsarnokban a jövő hét pénteki NB I/A csoportos bajnoki rajt előtt. Az ellenfél a szintén élvonalbeli Nyíregyháza lesz.

B. K.

– Volt sok „főpróbánk” a felkészülési időszakban. Sorra játszottuk az edzőmeccseket. Egyre jobban összeszokott a társaság. A legutóbbi paksi tornán pédául már kifejezetten jó teljesítményt nyújtottunk – mondta Hegedűs Gergely, a kecskeméti együttes erőcsatára, aki a rutinos játékosok közé tartozik a KTE-ben.

– Szerencsére nem csak rutinos játékosok alkotják a csapatunkat, hanem fiatalok is, akik egyre több szerepet kapnak. Mészáros Máté és a Pongó-testvérek, Martin és Máté egyértelműen beépült a felnőtt gárdába. De rajtuk kívül, a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia növendékei között még vannak jó néhányan, akik hamarosan ott kopogtathatnak az A csapat ajtaján – tette hozzá Hegedűs.

A KTE-Duna Aszfaltról bővebben a Petőfi Népe pénteki számában olvashatnak. A lapban a bérlet- és jegyárakról is tájékozódhatnak.

B. K. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!