Sport Bács-Kiskun

2013.05.30. 19:35

Ma Pakson szerepel a KTE

Ma véget ér a 2012-2013-as NB I-es bajnoki szezon a Kecskeméti TE-Phoenix Mecano labdarúgócsapatának. A hírös városi együttes Pakson vendégeskedik, a találkozó 17 órakor kezdődik.

Bornély Károly

A legelső bajnoki kiírás szerint pénteken csapott volna össze a Paks a Kecskeméttel a 2012-2013-as NB I-es labdarúgó-bajnokság 30., utolsó fordulójában. Majd a Magyar Labdarúgó Szövetségnél úgy határoztak, hogy legyen szombaton a Paks–Kecskemét meccs. A klubok azonban kérték, hogy mégiscsak pénteken legyen a meccs, de ne a legelőször kiírt 19 órakor, hanem 17-kor. Az MLSZ az engedélyt megadta.

Utoljára ül a hazai együttes kispadján Tomiszlav Szivics. A KTE-vel hatalmas sikereket elért vezetőedző a Diósgyőrnél kezdi meg a munkát a következő szezonban.

„Megint hiányzik a fél csapat, a Kecskemét az esélyesebb. Ezzel küszködtünk egész tavasszal. Most szinte minden csak a játékosokon múlik, egy Mourinho, egy Ferguson sem tudna már mit hozzátenni.” – nyilatkozta a csapat honlapján Szivics.

Lehet, hogy a kecskemétiek vezetőedzője is távozik, egyes lapinformációk szerint Horváth Ferenc lehet Szivics utódja Pakson. De Csertői Aurél és Bognár György neve is felmerült az atomvárosiaknál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!