Sport Bács-Kiskun

2012.10.23. 11:39

Kelebián az élvonalbeli Paks

Október 23-án 17 órai kezdettel Kelebián vendégszerepel az NB-I-es MVM Paks labdarúgócsapata.

R. I.

A mérkőzés egyben a felújított világítási rendszer avatója is lesz. A sportegyesület a Leader pályázati program keretében, az év folyamán telepített a meglévő négy oszlophoz további négyet és 32 reflektorral tette komfortosabbá a pályavilágítást. A találkozóra a kelebiai csapat játékos-edzője Dulics Joszip és a Paks új vezetőedzője Tomiszláv Szivics régi, személyes ismeretségének is köszönhetően kerülhet sor. A barátságos meccsre az első osztályú csapat legjobb keretével érkezik Kelebiára. Előmérkőzést a Kelebiai Levente SE és a Mórahalom VSE serdülő csapatai játszanak 14.30 órai kezdettel. A színvonalasnak ígérkező sportdélután programja díjmentesen megtekinthető.

A Kelebia KNSK sportvezetői várják a környék ifjú focistáit és a sportot kedvelő szurkolókat egy igazi hírverő mérkőzésre. Kelebián utoljára 1996-ban lépett pályára NB-I-es gárda, az akkori Stadler FC vendégszereplése alkalmával. A baráti sporttalálkozó a két csapat játékosainak és vezetőinek közös vacsorájával
zárul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!