Sport Bács-Kiskun

2012.10.21. 13:31

Extrém sportolók lepték el a Vasútkertet

Címkék#Kecskemét

Alig nyílt meg a nagyközönség előtt, máris ugrató, egyensúlyozó kerékpárosok jelentek meg a kecskeméti Vasútkertben.

Zs. D.

Fotó: Bus Csaba

Raklapokkal és farönkökkel ékesítették szombaton a kecskeméti Vasútkertet. A Tria-Túra SE a megyeszékhely közelmúltban megszépült terén rendezett versenyt, illetve  bemutatót azoknak, akik már jól ismerik és azoknak akik előtt még kevésbé ismert a triál nevű kerékpáros sport.

A versenyzőknek raklapokból és mesterséges akadályokból álló pályát kellett teljesíteniük, melyet különböző kategóriában értékeltek a verseny bírái. A kerékpáros triál sportághoz rugalmasságra, állóképességre, egyensúlyérzékre és nem utolsó sorban bátorságra van szüksége a versenyzőnek.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Raklapokon és farönkökön egyensúlyoztak a triálosok.
[/caption]

A verseny egyúttal bemutató is volt. A versenypálya mellett megépített könnyített pályán lehetőség volt a sportág kipróbálására az érdeklődők számára is. Kísérő programként szlalom akadálypályán próbálhatták ki ügyességüket vállalkozó kedvűek. A pályát görkorcsolyával, kerékpárral, illetve monociklivel is teljesíthették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!