Sport Bács-Kiskun

2012.05.23. 14:56

Törölték az FTC–KTE mérkőzés eredményét

A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a Fegyelmi Bizottság eltörölte a Ferencváros Kecskeméti TE elleni 2–1-es győzelének eredményét.

B. K.

Az április 21-ei NB I-es labdarúgó mérkőzésen egy játékos jogosulatlanul szerepelt a KTE-ben. A hivatalos indoklás így szól: „Labdarúgó jogosulatlan szerepeltetése miatt indult óvási eljárás alapján az FT az FTC – Kecskemét mérkőzés pályán elért (2–1) eredményét törli, és a mérkőzés három pontját 3–0 gólkülönbséggel az FTC javára írja.”

S. Juhász Attilától, a KTE ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy Balog Szabolcs Marcellt nem lett volna szabad pályára küldeni a 78. percben. A játékos ugyanis úgy érkezett a télen Kecskemétre, hogy az NB II-es Cegléd színeiben négy sárga lapot gyűjtött össze, majd a Fradi meccs előtti találkozón, a ZTE ellen megkapta az ötödiket is. A Cegléden szerzett sárgákat azért hozta magával, mert a 2011-2012-es szezonban az NB II jelentette számára a legmagasabb osztályt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!