Sport Bács-Kiskun

2012.04.17. 21:23

Kupadöntő Széktón

Szerdán 17.30-kor ismét kupadöntőben mérkőzik meg egymással a Kecskeméti TE és a Videoton. A tavalyi Magyar Kupa és Szuperkupa után ezúttal a Ligakupa sorsáról dönt a két vetélytárs.

R. I.

– Egy hosszú és eredményesen megtett út sikere az, hogy ismét döntőt játszhatunk. Szeretnénk győzelemmel megfejelni a jó szereplésünket, azaz hazai szurkolók előtt megnyerni a Ligakupát – jelentette ki a keddi edzés előtt Török László, a KTE szakmai igazgatója.
Az ellennél Paulo Souza vezetőedző arról beszélt, hogy nem tartja igazságosnak sem üzleti, sem a Ligakupa presztízsének szempontjából azt, hogy Kecskeméten rendezik a döntőt, ezáltal a KTE óriási előnyhöz jut.

– Bár nyáron a Szuperkupa fináléjában legyőztük a KTE-t, nem számítok könnyű mérkőzésre. A Kecskemét jó csapat, jó játékosokból áll, nehéz mérkőzés lesz. Frissnek kell lennünk, és jól kell játszanunk ahhoz, hogy megszerezzük a trófeát. Minden mérkőzésen fontos, hogy gólokat szerezzünk, és nyerjünk, hiszen ez mindig erőt ad a csapatnak. Győzni megyünk! – mondta Souza.

A KTE várható összeállítása:
Németh G. – Koszó, Balogh B., Varga R., Mohl – Alempijevics, Szavics – Bori, Litsingi, Bertus – Tököli.

R. I. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!