Sport Bács-Kiskun

2012.04.16. 18:11

Kosárlabda életre-halálra

Kedden este 18 órakor visszavághat a Kecskemét SE férfikosárlabda-csapata a Szolnoknak a vasárnap elszenvedett 72-55-ös vereségért, s kiegyenlítheti „egygólos” hátrányát a bajnoki elődöntőbe kerülésért folytatott pároscsatában.

R. I.

Kérdés az, hogy Bencze Zoltán, a kecskemétiek centere pályára léphet-e a mérkőzésen, hiszen a szolnoki találkozó második félidejét sérülés miatt már a kispadról nézte végig.

– Futottam vissza védekezni, amikor magam sem tudom hogyan, összetalálkoztunk Trepák Zolival, és egy rossz lépést követően kifordult, kificamodott a bokám. A  visszavágó élet-halál harc lesz, a bajnokság legfontosabb ütközetére készülünk. Szeretnénk versenyben maradni az elődöntőért. A mostani bajnokságban még nem sikerült legyőznünk a Szolnokot, most mindent elkövetünk annak érdekében, hogy változzon a helyzet! – jelentette ki a kecskemétiek centere.

– Bár dagadt a bokám, mindenképpen játszani akarok, mert – mint mondtam –, az idény legfontosabb mérkőzése lesz, s erről semmiképpen sem szeretnék lemaradni, segíteni szeretném a többieket, a csapatot – mondta Bencze Zoltán.

A találkozó kedden 18 órakor kezdődik a Messziben, a bírói hármas a Földházi, Bognár, Szabó G. „összeállításban” lép pályára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!