Sport Bács-Kiskun

2012.04.11. 10:52

Aranyat nyert a „hazai” páros

Három napon át közel hatszáz tehetséges ifjú asztaliteniszező birtokolta a kecskeméti Lánchíd utcai sportcsarnokot. Itt rendezték meg a korosztályos magyar bajnokságot, ahol néhány értékes helyezést értek el a megyebeli pingpongozók is.

Munkatársunktól

Húsvét előtt Kecskeméten, három napon keresztül az ország utánpótlás asztaliteniszezői az év legrangosabb hazai versenyén „készülhettek” az ünnepekre és dönthették el a Magyar Bajnoki címek sorsát. A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér által lebonyolított háromnapos újonc, serdülő, ifjúsági magyar bajnokságon néhány remek eredményt értek el a megyebeli tehetségek is.

A mindkét nemben, összesen közel 600 indulóval megrendezett versenyen 12 számban avattak magyar bajnokot és az újonc középső korcsoportnak bajnokot, illetve rendhagyó módon jó néhány különdíjat, kupákat is átadtak a rendezők. A díjátadók közt ott volt az egykori világbajnok Jónyer István és Klampár Tibor is.

Újonc leány II. korcsoport: 3. Drabant Anita, (Univer-KTE), Újonc középső korcsoport, (nem Magyar Bajnoki szám): 2. Füle Kata (Univer-KTE), Serdülő leány páros: 1. Imre Leila Erika (Univer-KTE), Nagypál Csilla (Jászkun Volán Szolnok), Serdülő leány egyes: 2. Imre Leila Erika (Univer-KTE), Serdülő fiú páros: 2. Banok Tamás, Timafalvi Gergő (Félegyházi ASI), 3. Kovács Sebestyén (UniverR-KTE), Böhm Gábor (Turris SE).
A leány szakosztályok versenyében az Univer-KTE a negyedik helyet szerezte meg.

A verseny után különdíjat kaptak:
Bács-Kiskun megye legjobb leány versenyzője: Imre Leila Erika (Univer-KTE), Bács-Kiskun megye legjobb fiú versenyzője: Timafalvi Gergő (Félegyházi ASI).

Munkatársunktól -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!