Sport Bács-Kiskun

2011.06.05. 09:19

A második félidőben lelépte ellenfelét a Híd SC

Valódi tétje már nem volt a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 29. fordulójában a Híd SC-Ladánybene mérkőzésnek. A nagybaracskaiak az eredménytől függetlenül már a dobogó harmadik fokán végeztek. Híd SC-Ladánybene 5-0.

Sz. T.

Híd SC-Ladánybene 5-0 (1-0)

Híd SC: Kovacsevics - Vaskó (Cseh), Sztojanovics, Gyenei (Koch), Hernádi (Somogyi Z.), Trucz, Tóth Á. (Szilágyi), Balaskó (Barics), Schwarzkopf, Strigencz, Mitasz. Edző: Vanó Sándor.

Ladánybene: Beke (Garzó) - Mészáros, Nagy B., Miskei, Szécsényi (Ács), Dóka, Virág A., Fejes, Ozsváth, Balogh, Sipos. Játékos edző: Ozsváth Ferenc.

Csátalja, 100 néző. Vezette: Kőrösi (Ámán, Csavajda). Gól: Tóth Á. 2, Balasó, Trucz, Barics. Sárga lap. Bakogh. Piros lap: Ozsváth. Kitűnt. Trucz, Balaskó, Mitasz, Vaskó, ill. Dóka, Virág, Balogh. Ifjúsági eredmény 0-2.

A vendégek panaszkodtak, hogy egyetlen pesti játékosuk sem tudott eljönni a találkozóra és mindössze két cserével érkeztek. Ennek ellenére megpróbálták felvenni a harcot, az ezúttal Csátalján játszó hazaiakkal szemben. Az már látszott az elején, hogy a beneiek behúzódnak kapujuk elé, és megpróbálják kibekkelni a mérkőzést. Jól is működött ez a taktika, egészen a 41. percig.

Bár a hazaiak támadtak, de átütőerő nem volt ezekben a támadásokban. Amikor helyzetbe kerültek, akkor pedig nem tudták bevenni ellenfelük kapuját. A félidő végén jobb oldali szöglet után Balaskó lőtte be a labdát, ami visszapattant egy játékosról hozzá. A ladánybeneiek lest reklamáltak, de a játékvezető nem sípolt, ezért a tapasztalt NB I-et is megjárt játékos nehéz szögből, de a jobb felső sarokba talált 1-0.

Az 56. percben egy bírói ítéletet Ozsváth kommentált, amiért sárga lapot kapott. Ezt követően sem hagyta abba a szövegelést, ezért Kőrösi kiállította. A 73. percben Koch az alapvonal közeléből lőtte be a labdát, Tóth Árpádot üresen hagyták a védők, így nem volt nehéz dolga a kapuba találnia 2-0. Négy perc múlva ismét a hazai csatár volt eredményes, amikor is a Balaskótól kapott labdát lőtte a hálóba 3-0. A 87. percben sokpasszos játék után Trucz, mintegy 28 méterről lövésre szánta el magát. Labdája a jobb felső sarokban kötött ki 4-0. A találkozó lefújása előtt egy perccel Koch kitűnő cselekkel tört be a tizenhatoson belülre, önzetlenül középre adott, ahol érkezett Barics, aki kapásból lőtt a hálóba 5-0.[caption id="" align="alignleft" width="334"] A mérkőzés után a Híd SC játékosai átvehették a bronzérmet
[/caption]

A mérkőzés lefújása után dr. Magó Jenő a megyei labdarúgó igazgatóság elnökségi tagja adta át a bronzérmet a Híd SC játékosainak, vezetőinek.

Ladánybene: Beke (Garzó) - Mészáros, Nagy B., Miskei, Szécsényi (Ács), Dóka, Virág A., Fejes, Ozsváth, Balogh, Sipos. Játékos edző: Ozsváth Ferenc.

Csátalja, 100 néző. Vezette: Kőrösi (Ámán, Csavajda). Gól: Tóth Á. 2, Balasó, Trucz, Barics. Sárga lap. Bakogh. Piros lap: Ozsváth. Kitűnt. Trucz, Balaskó, Mitasz, Vaskó, ill. Dóka, Virág, Balogh. Ifjúsági eredmény 0-2. A mérkőzés után a Híd SC játékosai átvehették a bronzérmet -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!