Sport Bács-Kiskun

2011.04.19. 20:30

Négy góllal nyert a KTE

5-1-re verte a Magyar Kupa elődöntőjében a KTE-Ereco a ZTE FC-t kedden este.

Borbély Károly

Fotó: BANCZIK ROBERT

„A bajnoki botladozások után bebizonyosodik, hogy csapat vagyunk, vagy sem.” – mondta a ZTE elleni Magyar Kupa meccs kapcsán Tomiszlav Szivics, a KTE-Ereco vezetőedzője. Ma bebizonyosodott: CSAPAT a Kecskeméti TE.

A találkozó 34. percében már a 4. góljukat szerezték a haziak, az őket éltető szurkolók pedig kórusban skandálták: „Játszik a csapat!” Rég lehetett már ezt a rigmust hallani a Széktói Stadionban...

Tököli, Foxi, Litsingi pillanatok alatt zavarba hozta a ZTE védelmét. A sérült Gyagya helyére, a jobb oldali bekk pozícióba kerülő Alempijevics valamint a másik szélső védő, Mohl rendre felfutott a támadásokkal. Csukics szintén remekelt, csakúgy, mint a középső védő Balogh Béla.

– A ZTE jó együttes, de mi ezen a napon nagyon jól álltunk hozzá a mérkőzéshez. A sok fájdalom után végre öröm is ért bennünket. Köszönet a szurkolóinknak, hogy három vesztes bajnoki után is kitartottak mellettünk, és végig biztatták a csapatot. Az 5–1-es győzelem szép eredmény, de nem szabad elfelejteni, hogy van még egy visszavágó is, nagyon figyelnünk kell a Zete otthonában – vélekedett a meccset követően Szivics.

Az elődöntő második meccse május 3-án lesz Zalaegerszegen.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!