Sport Bács-Kiskun

2011.04.03. 21:10

Egy éve nem talált legyőzőre a Soltvadkert

Mi lehetett volna más a feladatuk az izsákiaknak, mint az, hogy begyűjtsék a három pontot, a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság vasárnapi mérkőzésén. Ezzel egy sikeres sorozatot állítottak volna meg. Izsák-Soltvadkert: 1-4.

Sz. T.

Pontosan egy évvel ezelőtt kaptak ki utoljára a soltvadkertiek, és éppen Izsákon. Azóta nem találtak legyőzőre bajnoki mérkőzéseken. Adva volt a feladat az izsákiaknak, hogy ismét ők kerüljenek ki a párharcból, de ezúttal ez nem sikerült.

A 24. percben szerencsés góllal szerezték meg a vezetést soltvadkertiek. Suknovic jobbról adta be a labdát, Ámann határozatlan volt, nem jött ki a kapujából, Garaczi pedig addig ügyetlenkedett, míg róla saját kapujába gurult a labda, 0-1. A 35. percben Suknovic ezúttal is a jobb oldalon vitte fel a labdát, már lent járt majd nem az alapvonalig, amikor visszaadta a tizenhatosig, Filus remekül érkezett és kapásból a bal felső sarokba lőtt, 0-2.

Az 51. percben sikerült szépíteni a hazaiaknak. Hatvany rosszul rúgta ki a labdát, Barna Csaba elcsípte, elrúgta a kapus mellett, a gyors Suknovic azonban még a gólvonal elől ki tudta rúgni, de csak Balogig, akinek nem volt nehéz dolga három méterről a hálóba találni 1-2. Pontosan egy óra telt el a találkozóból, amikor Tóth Árpád remek cselekkel ment el a baloldalon, beadását Csehi húsz méterről a bal alsó sarokba lőtte, 1-3. Hat perccel később szinte ugyan az a jelenet ismétlődött meg. Ezúttal azonban Tóth Árpád Pappnak adta a labdát, a középpályás sem hibázott, betalált az izsáki kapuba 1-4.

Ezen a találkozón a vendégek minden tekintetben felülmúlták ellenfelüket. Nem csak akaratban, de játéktudásban is. A hazaiakon nem látszott az, hogy minden igyekezetüket beleadták a játékba. Sokat passzoltak, de ezek az átadások sok esetben az ellenfélhez kerültek. A vadkertiek megérdemelten szerezték meg a három pontot, és továbbra is veretlenek a bajnokságban.

Izsák-Soltvadkert 1-4 (0-2)

Izsák: Ámann - Thám, Garaci, Sándor, Nemecsek, Vellai (Bálint), Jenei, Hleba (Farkas), Szabó, Balog, Barna Cs. (Nagysolymosi). Edző: Gréczi Gábor.

Soltvadkert: Hatvany - Suknovic, Gillich, Hirsch, Fazekas, Papp R., Kelemen (Tóth R.), Csehi (Tomaskovic), Filus (Holczimmer T.), Szamosi (Ugrai), Tóth Á. (Ivanovic). Edző: Sörös Gábor.
Izsák, 120 néző. Vezette: Kiss L. (Apró, Géró). Gól: Balog, ill. Garaci (öngól), Filus, Csehi, Papp. Sárga lap: Nemecsek, Thám. Kitűnt: Szabó, Jenei, ill. Filus, Tóth Á., Csehi, Hirsch. Ifjúsági eredmény: 0-5.

További eredmények: Kiskunhalas-Akasztó 1-2 (0-0), Solt-Bácsalmás 3-2 (2-1), Kalocsa-Kunszállás 2-1 (1-0), Bajai LSE II-Vaskút-Kiskunfélegyházi HTK 2-0 (2-0), Tompa-Híd SC 1-5 (0-2), Kiskőrös-Ladánybene 2-0 (0-0).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!