Sport Bács-Kiskun

2011.01.05. 08:18

Kikapott a listavezetőtől a Szedeák

Címkék#sport

29 ponttal, 74-103-ra kapott ki a keddi felkészülési mérkőzésen az SZTE-Szedeák csapata a Szolnoki Olaj együttesétől.

baon.hu

Felkészülési mérkőzést játszott a Szolnoki Olaj csapatával az SZTE-Szedeák együttese kedd este. Mint Fodor Péter edző elmondta, a mostani edzőmérkőzés rendkívül fontos volt a Szedeák számára, hiszen a hétvégén a Zalaegerszeg együttese ellen játszik a csapat, amely hasonló játékerőt képvisel, mint a Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek írja a webradio.hu. Rendkívül rosszul kezdődött a mérkőzés a Szedeák számára, hiszen az első két negyedben rengeteg volt az eladott labda szegedi oldalon, így nem meglepő, hogy a nagyszünetben már 34-63-at mutatott az eredményjelző.

A szolnoki csapatban elsősorban Horváth Ádám, Obie Trotter, Vesko Budmir és Báder Márton szórta a kosarakat, míg a Szedeáknál leginkább a három idegenlégiós, Rubin és McKenzie, valamint Dukic volt eredményes. A második játékrészben már sokkal összeszedettebben játszott a hazai csapat, azonban a nemzetközi kupában vitézkedő Szolnokot nem sikerült megszorítania Kiss Zsoltéknak, így a vége 74-103 lett a vendégek javára. A Szedeáknak azonban egyáltalán nem kell szégyenkeznie, hiszen a magyar bajnokság jelenlegi éllovasától kapott ki, amely egy rendkívül jó erőkből álló, összeszokott csapat.

Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák - Szolnoki Olaj: (34-63, 59-85)  74-103

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!