Sport Bács-Kiskun

2010.11.20. 21:59

Magabiztosjátékkal nyert a KTE-Ereco

A Labdarúgó NB I-ben a KTE-Ereco 3:1-re legyőzte a Vasast a kecskeméti Széktói Stadionban. A hazaiak góljait Alempijevics, Litsingi és Ebala szerezte, a vendégekét Németh.

PN

Fotó: BANCZIK ROBERT

Komjáti András, a Vasas vezetőedzője a mérkőzés után elmondta: - A második gólt egy strandfejelő bajnokságon sem lett volna szabad megkapni, az ötösünkön fejelgették ide-oda a labdát, és nem tudtunk rá reagálni. A látottak alapján megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a KTE.

Tomiszlav Szivics, a KTE-Ereco vezetőedzője úgy vélte: –  A meccs előtti hangulat nem tetszett, mert mindenki azt hitte, hogy mi vagyunk a Manchester United, és sima meccs lesz. Sima meccs nincs a világon, sőt, nem a Vasas ellen. Ez megfogta a játékosokat is, és én nagyon mérges voltam a félidőben, mert egy hete arról beszélek nekik, hogy nincs sima meccs, soha, sehol. Ettől nagyon komolyan felébredtünk, és hála Istennek sikerült nyerni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!