Sport Bács-Kiskun

2010.08.06. 20:45

Kik játszanak ma a Fradi ellen?

Két védőt igazolt tegnap a KTE-Ereco NB I-es labdarúgó csapata: Balogh Bélát és Mohl Dávidot.

Borbély Károly

Balogh az MTK-tól jött Kecskemétre, három évre szóló szerződést kötött vele a klub. A 26 éves, 187 centi magas, 82 kg-os középső védő kilenc alkalommal játszott a magyar válogatottban. Az MTK-ban nevelkedett játékos pályafutása során szerepelt az angol másodosztályban szereplő Colchester United, majd a spanyol másodosztályú Real Murcia együttesében, legutóbb az MTK labdarúgója volt.

Mohl Dávid a Debrecentől érkezett egy évre kölcsönbe. Korábban megfordult az osztrák élvonalban is, majd a Fehérvár FC színeiben 72 mérkőzést játszott az NB I-ben. 2009 nyarán igazolt a DVSC-hez, ahol egy mérkőzésen lépett pályára a Soproni Ligában. A 25 éves bal oldali bekk a szerdai edzésen sérülést szenvedett Alempijevics helyére érkezik.

A szerb légióst tegnap délelőtt Budapesten megoperálták. A játékos bal lábában a belső oldalszalagok nyúltak meg, de sem a porc nem szakadt le, sem pedig a keresztszalag nem sérült meg. Ha minden jól megy, Alempijevics 2-3 hét múlva újra futballozhat. Addig a lelátóról szurkolhat a társaknak. Ma azonban még onnét se, így marad számára a televízió. Azon keresztül nézheti a Széktói Stadionban 20 órakor kezdődő KTE – Fradi mérkőzést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!