Sport Bács-Kiskun

2010.08.19. 14:00

Délelőtt győzött, délután kikapott Mezőkövesden a Kecskemét SE

Felemásra sikeredett az NB I-es Kecskemét SE férfi kézilabdacsapatának tegnapi, mezőkövesdi látogatása. A hírös városi együttes a délelőtti felkészülési mérkőzését megnyerte, míg a délutánit elveszítette.

PN

Mezőkövesdi KC – Kecskemét SE 24–29 (12–13)
Kecskemét SE: Nagy L. - Varsandán 3, Bajusz 3, Simon 4, Petro 3, Tóth E. 5, Vancsics 1. Csere: Kiss O. (k), Huszti 2/2, Temesvári 2, Bujdosó, Konkoly 2, Gyuris 1, Csorba 1, Dobó, Mészáros 2/2, Csatai.
Hétméteresek: 3/0, ill. 6/4.
Kiállítások: 12, ill. 6 perc.

Mezőkövesdi KC – Kecskemét SE 34–25 (16–13)
Kecskemét SE: Kiss O. - Varsandán 3, Bajusz 4, Simon 7, Petro 1, Tóth E. 3, Csorba 1. Csere: Nagy L. (k), Temesvári, Huszti, Bujdosó, Konkoly 1, Vancsics 1, Gyuris 2, Dobó 2, Mészáros, Csatai.
Hétméteresek: 4/1, ill. 8/7
Kiállítások: 6, ill. 2 perc

– Mindkét mérkőzés nagyon jól szolgálta a felkészülésünket. Az első meccsen felszabadultan, könnyedén játszottunk, meg is lett az eredménye. A második összecsapáson az első játékrészben azok kaptak szerepet, akik a bajnokságban sztenderd játékosok lesznek, majd a második harminc percben az eddig kevesebb lehetőséget kapók szerepeltek. A délutáni találkozó legnagyobb tapasztalata, hogy a kontráinkon kell még javítani, illetve a visszarendeződésben is fejlődnünk kell – nyilatkozta a klub honlapjának Avar György, a KSE szakmai igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!