Sport Bács-Kiskun

2010.06.21. 21:30

Tegnap megkezdte a felkészülést a KTE-Ereco

Urbányi István vezetőedző rövid megbeszélés után tegnap délelőtt tíz órakor közel négy hét pihenő után újra edzésre szólította játékosait.

R. I.

A szakadó esőben összesen 21 játékos vett részt a tréningen, akik egy rövid átmozgató futást követően erőnléti gyakorlatokat végeztek. Ott voltak a csapatban a kölcsönből visszatértek, Tóth Zoltán kapus, Balogh Marcell és Kormos László is. Később kiderült, hogy a kapus a nyáron együtt készül a csapat első keretével, ám a többieket, kiegészítve Menyhárt Attilával ismét kölcsön adnák a lila-fehérek.

Hasonló az elképzelés két szerződéssel rendelkező légióssal is. Dudut és Robsont szívesen „bérbe adná” a KTE, róluk viszont az a döntés is megszületett, hogy megfelelő ajánlat esetén őket véglegesen megszerezheti valamelyik klub.
Új arcot egyelőre nem láttunk a tegnap tréningező labdarúgók közt. Ma viszont két volt nyíregyházi, Sindou Dosso és Predrag Bosnjak érkezhet egy hetes próbajátékra. Az első edzésekről hiányzott Vladan Csukics, akinek éppen az első fogalalkozás időpontjában született kislánya. Masa édesanyjával együtt jó egészségnek örvend. Csukics ma este érkezik majd Kecskemétre, és a holnapi edzésen már részt vesz.

Ott volt viszont a keretben az NB III-as csapat két erőssége, Nagy Viktor és Szabó Tamás, akik megmutathatják Urbányi Istvánnak, hogy számolhat velük az élvonalbeli csapat összeállításakor.

Tegnap délután Budapesten. Rózsa Pál többségi tulajdonos az Ereco Zrt-t képviselő Guillaume Duaphin igazgatósági taggal, valamint Stefkovics Pál ügyvezető igazgatóval találkozott, és a felek újabb egy évre szóló névszponzori szerződést kötöttek. Az Ereco vezetői kijelentették, a szerződés bizonyíték arra, hogy elismerik a KTE törekvéseit.
Ma újabb két edzéssel folytatódik a bajnoki felkészülés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!