Sport Bács-Kiskun

2010.05.08. 23:12

Kemény pofonok csattantak

Hat csapat részvételével rendezték meg szombaton Kiskunfélegyházán a Bács-Box Kupa III. fordulóját. Húsz pár lépett szorítóba.

Sz. T.

Az erdélyi Arad városából érkezett versenyzők tették nemzetközivé a kupát. A serdülőtől, a felnőttekig, minden korosztály, szorítóba lépett, és még bemutató női mérkőzésre is sor került.

Változatos, és nem egy esetben, kitűnő mérkőzést láthattak a nézők. Néhány találkozó ugyan idő előtt befejeződött, mert az edző bedobta a törülközőt, de ez annak tudható be, hogy még nem volt eléggé felkészült a versenyző, a nálánál jobb, ökölvívóval szemben.

Egy összecsapáson kiütést is láthattak a nézők. A román Cristofor Alexandru, a második menetben padlózta, a hódmezővásárhelyi Mihalkó Csabát, aki néhány percig ugyan eszméletlen állapotba került, de után el tudta hagyni a ringet. Ilyenkor a versenyzőnek kötelező orvosi vizsgálaton kell részt venni, még akkor is, ha jól érzi magát.

Amint azt Ladányi Endre a kiskunfélegyháziak szakosztályvezetője elmondta, a kupának az a célja, hogy olyan versenyzők is lehetőséget kapjanak, akik még nem sok mérkőzést vívtak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!