Sport Bács-Kiskun

2010.04.24. 18:47

Döntetlent játszott a KTE-Ereco

A 90. percben 0-2-ről mentett pontot a ZTE Kecskeméten. Így 2-2-es döntetlent játszott egymással a KTE-Ereco és a Zalaegerszeg a Soproni Liga 24. fordulójában.

baon.hu

Montvai 10. és Csordás 66. percben szerzett góljával 2–0-ra vezetett a KTE-Ereco a Zalaegerszeg ellen szombaton a Széktói Stadionban az NB I-es labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. Majd jött a hazaiaknál az „áramszünet”, és Rudnevs-nek sikerült szépítenie a 67. percben, a meccs utolsó pillanataiban pedig a döntetlent is kicsikarták a vendégek: a 89. percben Magasföldi végzett el szabadrúgást 32 méterről, jobbal megcélozta a jobb sarkot, a labda a gólvonal előtt megpattant, a kecskeméti kapus, Holczer belekapott ugyan, de mentenie nem sikerült, 2–2.

– Nem tudunk a meccs elejétől a végéig koncentrálni, ami szorosan összefügg azzal, hogy kondicionális gondjaink vannak. Labdarúgóim közül néhányan az 50. perc után legszívesebben cserét kérnének, ami még a tizenhat éveseknél sem megengedett – mondta Urbányi István, a Kecskemét vezetőedzője a találkozó utáni sajtótájékoztatón, majd hozzátette, hogy nagyon sajnálja Holczert a második bekapott gólja miatt, mert addig magabiztosan védett a KTE színeiben első NB I-es meccsén játszó kapus.  

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!