Sport Bács-Kiskun

2010.04.24. 18:56

Baja: még nincs arany

Gól nélküli döntetlen játszott a Dombóvár otthonában a Bajai LSE KALO-MÉH csapata.

K. T.

Gólnélküli döntetlent játszott  Dombóváron a Bajai LSE KALO-MÉH csapata, így még nincs meg az a matematikai előny, amivel a hátralévő mérkőzések eredményétől függetlenül labdarúgó harmadosztály Dráva csoportjának bajnokaként lehetne említeni a Baját. Elképzelhető azonban, hogy holnap a Nagykanizsa- Szentlőrinc  mérkőzésen olyan eredmény születik, ami mégis ebben a fordulóban bajnokká teszi a kék-sárgákat.

Ehhez a hazaiaknak kell győzniük, hiszen vendégeik jelenleg 19 ponttal maradnak el a Bajától. Nagy Tamás, a csapat edzője az elutazás előtt azt mondta, hogy hazai pályán az igazi megszerzeni az elsőséget. Úgy látja, a bajnoki cím megszerzése talán majd oldja a játékosokban tavasszal meglévő feszültséget és ez meglátszódhat a mérkőzéseken nyújtott teljesítményükön is. Hozzátette: mindegy, mikortól válik matematikailag behozhatatlanná előnyük.

Szombaton küzdelmes mérkőzésen, sok gólhelyzetet elhibázva hozta 0-0-ra a rangadót a csapat. Trucz Zsoltot a 75. percben kiállította a kissé szigorúan ítélő játékvezető. A jövő hétvégén nem lesz bajnoki, majd Szentlőrincre utaszik a BLSE. Szerdán azonban hazai pályán szerepel felkészülési mérkőzésen lép pályára a csapat, az NB II Nyugati csoportjában szereplő Szigetszentmiklós vendégeskedik a Vasvári Pál utcában, az összecsapás 15 órakor kezdődik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!