Sport Bács-Kiskun

2010.02.10. 10:20

A Bonyhád ellen kupameccsel a Kecskemét SE

Ma 18 órakor az alsóbb osztályú Bonyhád ellen idegenben játszik Magyar-kupameccset a Kecskemét SE férfikosárlabda-csapata. A cél a kupasorozat negyeddöntőjébe kerülés, ami nem tűnik elérhetetlennek Sztojan Ivkovics együttese számára.

PN

– Nem becsüljük le az ellenfelet, de azt hiszem csakis a győzelem az elfogadható eredmény. Készültünk ellenfelünkből, videót is láttam már róluk. Győzelem, vagy halál! Annak ellenére mondom ezt, hogy egyelőre még nem találtam meg a megfelelő embert Dale pótlására.

Murvai Árpád, a Bonyhád edzője a bb1.hu portálnak nyilatkozott: A csapat megtette már azt, amit elvártunk tőle, vagyis, hogy bejutott a Hepp Kupa döntőjébe, és ott a második helyet szerezte meg. Nagyon örülünk neki, hogy a közönségünk láthat egy NB 1-es csapatot. Sokra tartjuk a Kecskemét játékosállományát és tudását. Szeretnénk egy nyílt, jó meccset játszani, attól függetlenül, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Azon leszünk, hogy a csarnokba kilátogató, minket buzdító közönség jó meccset lásson. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!