Sport Bács-Kiskun

2009.11.06. 13:46

Jó passzban folytatja a Baja?

Szombaton Várpalotán folytatja a Bajai LSE KALO-MÉH a Dráva csoport küzdelemsorozatát. Múlt hétvégén pihentek a csapatok, a tíz forduló után százszázalékosan listavezető kék-sárgák vendégjátáka országos kettesnek tűnik.

K.T.

– Kell a tizenegyedik győzelem is, a papírforma mellettünk szól. Nem ismerjük a Várpalotát, nem jött jókor a szünet, mert jó passzban volt a csapat. Remélem, ez nem változik. Problémánk nincs, múlt héten kaptak egy plusz pihenőnapot a fiúk, egyébként edzettünk és vártuk ezt a hétvégét – mondja Nagy Tamás, a Baja vezetőedzője.

A valamennyi mérkőzését megnyerő Baja nyolc ponttal előzi meg a Dombóvárt, vendéglátója négy pontjával a tizenharmadik helyen áll. 
– Illene veretlenül zárni az őszt, de ennél sokkal fontosabb a bajnoki cím, az a lényeg, hogy a tabella elején legyünk. Arról sem szabad elfeledkezni, hogy az utolsó két fordulóban a Kaposvárt és a Paksot fogadjuk. Nem tudhatjuk előre, milyen kerettel jönnek Bajára.

Eddig könnyedén nyertünk az előzetesen nagy vetélytársaknak gondolt csapatok ellen. A bajnokság kezdetén erősebbnek hittem a konkurenseket. De nekünk nem ezzel kell foglalkoznunk, hanem a célunk elérésével, a bajnokság menyerésével – fogalmazott a Baja őszi teljesítményéről Nagy Tamás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!