Sport Bács-Kiskun

2009.04.15. 17:33

Fogyjon le a segítségünkkel!

Személyi tréner és táplálkozási tanácsadó segítségével szabadulhat meg súlyfeleslegétől az a hat szerencsés, akik részt vesznek a Petőfi Népe és a FormaZona Sportközpont nagy fogyi versenyén. Jelentkezési határidő: április 22.

Rákász Judit

Vége a húsvéti eszem-iszomnak, s ezzel együtt lejárt a kifogások ideje is. Kint száz ágra süt a nap, lekívánkozik a ballonkabát és a mindent eltakaró pulóverek. Itt a meleg, és vele együtt az igazság pillanata: le kell vetkőzni – mindenek előtt azokat a plusz kilókat, amelyek az elmúlt hetekben, hónapokban felszaladtak.

Ehhez nyújt hatásos segítséget a Petőfi Népe és a FormaZona Sportközpont közös fogyókúra játéka. A május 2-án induló programba 18 éves kortól várjuk súlyfelesleggel küzdő olvasóink jelentkezését, hölgyeket és urakat egyaránt. Ha részt szeretne venni az akcióban, nincs más dolga, minthogy eljuttassa az alábbi címek egyikére fényképes, egyoldalas bemutatkozó levelét. Kérjük, adatai és elérhetőségei mellett írja meg azt is, milyen módszerrel próbált eddig lefogyni. Jelentkezési határidő: április 22. A beérkezett pályázatokból a kecskeméti sprotközpont szakmai csapata választja ki azt a hat olvasót, akik hat héten keresztül személyi edző és orvos felügyelete mellett vehetik igénybe a fitneszcentrum szolgáltatásait.

– Teljes körű állapotfelmérés után személyi edzőink valamennyi résztvevőnek egyénre szabva elkészítik a fogyáshoz vezető programot – mondta Kovács Krisztina, a FormaZona Sportközpont szakmai vezetője. – Személyre szóló edzéstervet és étkezési rendet kapnak, valamint egy háromhónapos bérletet, amellyel fitness központunk valamennyi szolgáltatását ingyen vehetik igénybe.

– A program összeállításánál maximálisan figyelembe vesszük a résztvevők testalkatát és igényeit. Mindenképpen érdemes jelentkezni, hiszen a versenyzőket többféle aerobik- és spinningóra, konditerem, illetve szauna segíti sportközpontunkban a testsúlycsökkenés, az ideális alak eléréséhez és megtartásához – tette hozzá Türi Virág személyi edző.

Ne feledjék: együtt sokkal könnyebb leadni a felesleges kilókat!
Fontos, hogy a programban csak olyanok vegyenek részt, akiknek ezt egészségi állapotuk lehetővé teszi. Ezért a kiválasztott hat résztvevőt megkérik, hozzanak igazolást háziorvosuktól arról, hogy nem árt nekik az intenzív mozgás.

Küldje el bemutatkozó levelét az alábbi címek egyikére:

E-mail: [email protected], [email protected]

Postacím: Petőfi Népe Kecskemét, Széchenyi krt. 29.

Jelentkezési határidő: 2009. árpilis 22.

A résztvevők fogyását hat hétig lapunk és a Baon.hu is nyomon követi. Hetente beszámolunk arról, milyen módszerrel és milyen eredményt értek el versenyzőink. Majd ezt követően egy hónapra elengedjük a kezüket, hogy ennek letelte után bemutathassuk, hogyan folytatták a megkezdett programot önállóan.

A tét nem csekély: a legjobbakat értékes nyeremények várják, a fődíj pedig a FormaZona egyéves ajándék bérlete, amit az a versenyző kap, aki saját súlyfeleslegéhez képest a legtöbbet adja le. A legfontosabb nyeremény persze a karcsúság és az egészség.

Postacím: Petőfi Népe Kecskemét, Széchenyi krt. 29.

Jelentkezési határidő: 2009. árpilis 22. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!