Sport Bács-Kiskun

2009.04.29. 10:03

Esti focisuli Angyalföldön

Helyzetei alapján akár több góllal is nyerhetett volna a KTE-Ereco a Vasas vendégeként kedd este.

Borbély Károly

A képzeletbeli ajándékkosárba 2–1-es Vasas elleni győzelmet kapott Némedi Norbert, a KTE-Ereco csapatkapitánya, aki az angyalföldiek elleni meccsen 100. alkalommal léphetett pályára NB I-es mérkőzésen.
A vezetést a 23. percben szerezte meg a kecskeméti együttes: Csordás passzát követően Csukics 7 méterről lőtt a kapuba, 0–1. A 41. percben pedig Yannick talált be az elfekvő piros-kékek hálóőre, Németh mellett, 0–2. A hazaiak szépítő találatát Sowun-mi szerezte az 50. percben, egy bal oldali beadást követően fejelt 8 méterről a kapu közepébe, 1–2. 
– 5–1-re kellett volna nyernünk ezt a mérkőzést. Litsingi az első félidőben kétszer is a kapussal nézett farkasszemet, de mindkét ziccerét kihagyta – nyilatkozta a találkozó lefújását követően Tomisz-lav Szivics, a KTE-Ereco vezetőedzője, aki hozzátette, hogy a csapatból senkit nem szeretne kiemelni, mindenki remekül játszott. – „Iskola futballt” produkált az együttes – mondta, majd anynyit még hozzáfűzött, hogy Pavel (Velimirovics) remekül helytállt a kapuban. Nem véletlen tette ezt hozzá a mester, hiszen sokan attól tartottak, hogy az ifjú hálóőr megint olyan bizonytalan lesz, mint az Újpest elleni meccsen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!