Sport Bács-Kiskun

2008.03.16. 11:55

Kézilabda: Kiskunfélegyháza - Ózd 28-23-(12-14) - Videóval és képgalériával!

Izgalmas találkozót játszott a Kiskunfélegyháza férfi NBI/B-s férfi kézilabda csapata az Ózddal. Szoros küzdelemben a második félidei jobb játékkal Kötelesék bizonyultak jobbnak. Kiskunfélegyháza-Ózd 28-23-(12-14).

Szentirmay Tamás - Video: László István

A vendégek kezdték jobban a játékot. Egy-két góllal mindig vezettek, sőt nem egyszer háromra is nőtt az előnyük. Az első félidőben a kiskunfélegyháziak csak szaladtak az eredmény után, aminek az lett az eredménye, hogy a szünet előtt két góllal vezettek a vendégek.

A második játékrészben más taktikát választott Rapi Róbert, a hazaiak edzője. Két beállóssal játszottak, és ez ellen az ózdiak nem tudtak mit kezdeni. Két perc alatt megfordították a mérkőzést és elhúztak három góllal.

A félegyháziak ekkor egymás után nyolc találatot értek el, míg az ellenfelük egyet sem. Ez olyan nehézséget okozott az ózdiaknak, hogy innen már nem tudtak felállni. A hazaiak ekkor már a zsebükben érezhették a két pontot. Nem szabad megfeledkezni Köteles Ferencről, aki a második félidőben remek kapus teljesítményt nyújtott. Nélküle nem biztos, hogy ilyen arányban nyertek volna a Kiskunfélegyháziak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!