Sport Bács-Kiskun

2007.12.03. 15:15

Nehéz helyzetben a Hírös Vízilabda SE edzője

Címkék#sport

Nyolc napon belül eldőlhet Wolf Péternek, a kecskeméti Hírös Vízilabda SE edzőjének a sorsa – állította november 15-én Subasitz Mihály, a Magyar Vízilabda Szövetség azon fellebbviteli bizottságának a vezetője, amelyik a tréner fegyelmi ügyét tárgyalta.

Borbély Károly

Nyolc napnál azért tovább tartott míg megszületett a határozat, a napokban szállt fel a füst: Wolf ez év december 31-ig nem ülhet csapata kispadján. Valamint, ha 2008. december 31-ig fegyelmi vétséget követ el, akkor öt hónapra eltiltják az edzői feladatok gyakorlásától.
Megérte fellebbeznie az edzőnek, aki egy augusztusi edzésen történt vita végén leütötte Valkay Ferencet, a Villanó Fókák trénerét. A szövetség fegyelmi bizottsága ugyanis első fokon 2008. június 1-ig tiltotta el a kispadtól.

– Elfogadom a büntetést, és ígérem, nagyon vigyázok arra, hogy ne legyen semmi balhém. Az eset óta egyébként már bűnhődtem, mert olyan időszak jött az életemben, amit nem kívánok senkinek – mondta a HVSE edzője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!