Sport Bács-Kiskun

2007.12.07. 19:37

Dobálás miatt felesleges pénzkidobás

Címkék#sport

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének versenyirodája elküldte az Univer Sportirodába azt a határozatot, amelyet az Univer-Kecskemét – Dombóvár mérkőzés ellenőri jelentése alapján hoztak meg.

Borbély Károly

Az ellenőri jegyzőkönyvben az szerepelt, hogy a mérkőzés végén a szurkolók kemény tárgyakkal megdobálták az öltözőbe vonuló játékvezetőket, akik sérüléseket szenvedtek. Az Univerhez érkezett határozat szerint a klub pénzbüntetést kapott, amelynek mértéke 400 ezer forint, emellett meg kell teremteni a játékvezetők biztonságos elvonulásának feltételeit.

Hatalmas összeg – feleslegesen. Az Univernél azt szeretnék, ha a nézőtérre visszatérne az a békés, de lelkesen hangos élet, amely mindig jellemzője volt a kecskeméti szurkolásnak, amely miatt éveken át a legszimpatikusabb táborok között tartották számon az Univer-drukkereket. A klub vezetői, játékosai kérnek mindenkit, hogy a csarnokban a viselkedésükkel, tetteikkel  ne büntessék, hanem segítsék a csapatot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!