Sport Bács-Kiskun

2007.11.09. 19:08

A Szolnok ellen nem a szép játék az elsődleges, hanem a győzelem

Egyetértett Tomiszlav Szivics, a Kecskeméti TE vezetőedzője azzal a kijelentéssel, hogy csapata számára a szombati Szolnok elleni találkozó az őszi idény egyik legfontosabb meccse.

Borbély Károly

– Mint ahogy a Fradi elleni is az volt – tette hozzá a mester.
A zöld-fehéreket legyőztük, bízom benne, hogy a Tisza-partiak ellen is nyerünk.
Ismerjük ellenfelünket, megvan a nyerőtaktika, a játék képétől függően pedig bármikor tudunk változtatni, ha úgy adódik.

A Vác elleni döntetlennel elégedett volt a mester, így adódott a kérdés, hogy a 14:30-kor kezdődő mérkőzésen megfelelne-e számára az „iksz”?

– Annyit azért hozzátennék, hogy Vácott csak az eredménnyel voltam elégedett, a mutatott játékkal nem. A Szolnok ellen azonban csak a győzelemnek tudnék örülni – mondta Szivics, aki térdsérülés miatt nem számíthat a védelemben Koszóra, a helyén Szabó Tamás fog játszani.

A kényszerű csere mellett lesznek egyéb változások is a megszokott kezdő tizenegyhez képest, de a tréner nem árulta el, hogy kik, sőt még azt sem, hogy milyen poszton.

– Aki viszont szerepelni fog, annak „meg kell halnia a pályán”. Most nem kell a szép játék, a győzelem megszerzése az elsődleges cél – adta útravalóul a tréner.

Ezek is érdekelhetik