Programajánló

2006.10.18. 11:00

Köszönet a szabadság hőseinek

Az 1956.évi forradalom és szabadságharc 50.évfordulója tiszteletére rendezett ünnepi műsor október 22-én, vasárnap este hét órakor a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Művelődési Központ, Ifjúsági és Közösségi Ház színháztermében kezdődik.

H.R.

Közreműködnek: Sövény Tibor előadóművész, Ifj. Takács István, a Zenebarátok kórusa, valamint a Kiskunfélegyházi Fúvószenekar.
Másnap, október 23-án, hétfőn délután háromnegyed ötkor a képek az 50-es évekből címmel nyílik kiállítás az ifjúsági ház galériájában.
Délután öt órakor szintén emlékműsorral emlékeznek meg az 56-os forradalomról a közösségi ház színháztermében. A rendezvény este hat órakor a Városháza udvarán található kopjafánál folytatódik. Beszédet mond Pappné dr. Kása Zsuzsanna, Művelődési Osztály osztályvezető-helyettese, Czakó József, örökös címzetes polgármester, illetve Tarjányi Ágoston, városunk díszpolgára. Az ünnepség hét órakor koszorúzással és gyertyagyújtással ér véget a hősök ligetében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!