Programajánló

2006.09.20. 17:14

Kétlábú csigák napja

2006. szeptember 22-én 14-18 óráig tart Kecskeméten az Autómentes Világnap helyi rendezvénye, mely felhívja az emberek figyelmét, hogy néhány órát autó nélkül is ki lehet bírni.

cs

Ha megvan a négy kerék, az jó. Ha kivan a négy kerék, az még jobb. Ha megvan a négy kerék, és hozzá kivan a négy kerék, az a legjobb. Arról van szó, hogy a modern kori kétlábú csigák, akik különböző típusú, korú, állapotú és méretű autókat hordanak a hátukon, nyugodtan előbújhatnak. Attól még nem lesznek meztelenek, és nem kell, hogy szégyelljék magukat. A pénteki show meg nem hogy nem mar, de még fel is pezsdít.

Gyaloggalopp. Elő a nyúlcipőt! Hogy akkor mi van a nyúlon? És a nyúlon túl? Majd kiderül, ha eljöttök a Főtérre.

Lehet tekerni (nem le az ablakot!), vagy a Főtéren megnézhetitek Leskowszky Albertet és barátait, amint jelmezekben felvonulnak századelős és különleges kerékpárjaikon,  hallgathatjátok az Ifjúsági Rézfúvós Zenekar múltidéző koncertjét, különböző helyszíneken különböző izgalmas programokon (akadályverseny, mozgásos, ügyességi játékok, aszfaltrajz-verseny...) vehettek részt , és nem utolsó sorban találkoznhattzok velünk, a Baonnal. És nyerhettek tőlünk pólókat, ajándéktárgyakat, és egy klassz bicajt.

Ha nyerni szeretnétek, kattintsatok ide!
Részletes program:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!