Hirdetés

2024.02.06. 09:21

Iskolapszichológust keres a kecskeméti Mercedes-Benz Iskola

A kecskeméti Mercedes-Benz Iskola ISKOLAPSZICHOLÓGUS állást hirdet németül kiválóan beszélő kolléga számára. A munkavégzés helye: Kecskemét, Kvarc utca 2.

PR cikk

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Foglalkoztatás jellege: 

teljes munkaidő, határozatlan idejű munkaviszony 

A kecskeméti Mercedes-Benz Iskola (MBS) külföldi német iskolaként, egy kulturális hálózat részeként működik. Iskolánkban német és magyar anyanyelvű diákok, különböző kultúrák és nézőpontok találkoznak, így hozva létre egy rendkívül sokszínű, élettel teli közösséget. 

Feladatok:

Az iskola tanulóinak pszichológiai ellátása. Aktív részvétel a nevelő-oktató munka segítésében. Pszichológiai tanácsadás nyújtása, a pedagógiai folyamatokban felmerülő nehézségek megértése, okainak feltárása. Tanácsadás egyéni vagy csoportos formában a tanulók, a szülők és pedagógusok számára.

Elvárások:

aktív német nyelvtudás, egyetemi pszichológiai végzettség

gyermekközpontúság, szakmai elhivatottság, segítő-támogató attitűd

Amit kínálunk: 

- versenyképes jövedelem 

- nemzetközi környezet

A pályázatok benyújtásának határideje: 2024. február 23.

A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető. JELENTKEZÉS MÓDJA: A pályázatokat német nyelven kérjük benyújtani az [email protected] e-mail-címre.

Információ: +36 30 860 6125 telefonszámon.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában