Hirdetés

2023.12.06. 23:59

Kiskunfélegyházán is elérhető a Vodafone gigabites internete

PR cikk

November 28-tól Bács-Kiskun vármegyében elsőként Kiskunfélegyházán válik elérhetővé a Vodafone 1 gigabites nagy kapacitású, szupergyors vezetékes internet szolgáltatása, amely még gyorsabb internetet kínál. A gigabitsebesség előnye, hogy a felhasználók akár több mint 10 eszközről is egyszerre fogyaszthatnak tartalmakat, legyen szó HD-minőségű streamelésről, gamingről vagy 4K-felbontású videók élvezéséről.

A Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési törekvéseinek egyik kiemelkedő projektjeként 2020 augusztusában jelentette be szupergyors sebességű internetszolgáltatását, amelyet egy év alatt 1,5 millió háztartás számára tett elérhetővé. A jelenleg Gigabit Net néven elérhető vezetékes szolgáltatás népszerűségét mutatja, hogy a mostani fejlesztéssel újabb közel 180 ezer háztartásban lesz elérhető a szupergyors internet. Ezzel a lépéssel a szolgáltató üzemeltetésében lévő vezetékes hálózat 81%-án tapasztalhatják meg a Vodafone-ügyfelek az otthoni szórakozás élményét a nagy kapacitású, szupergyors internettel és TV-élménnyel.

A Gigabit Net csomagra való váltásról és a további otthoni ajánlatokról bővebb információ a Vodafone Magyarország honlapján itt érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában