Hirdetés

2022.09.27. 23:50

Október a látás hónapja a Trend Optikákban

Az országos kampány keretében októberben díjmentesen ellenőrizheti szemei egészségét.

Trend Optika

Fotó: Unger Tamás

A Magyar Látszerész Szövetség és az optikai szakma közös szervezésében 2022. októberében ismét megrendezésre kerül a „Látás Hónapja” elnevezésű kampánysorozat, melynek keretében Kecskeméten a Trend Optikában a „Látás Hónapja” kampány kiemelt résztvevőénél idén októberben is jelentkezhetnek díjmentes látásellenőrzésre és szaktanácsadásra az érdeklődők.

A program 2022. október 1-jétől október 31-ig kerül megrendezésre.

A megelőzés minden területen, így a látással kapcsolatban is kiemelten fontos

Szemeink állapota nagyban befolyásolja életminőségünket, teljesítményünket a munkában, a sportban és a mindennapok egyéb tevékenységeiben. Ennek ellenére kutatások sokasága igazolja, hogy kevesen járnak rendszeres szűrővizsgálatokra, miközben a népesség több mint fele szorul valamilyen látáskorrekcióra.

© Unger Tamás
Trend Optika 
Fotós: Unger Tamás

Kevesen tudják, hogy a vizsgálat során nemcsak egy esetleg később súlyosbodó szembetegség, hanem a cukorbetegség vagy akár a magas vérnyomásra utaló jelek is megállapíthatóak. A gyakori fejfájás, rossz közérzet kiváltó oka sok esetben az éleslátás és a dioptriakorrekció hiánya, vagy a nem megfelelő látásjavító eszköz viselése.

Korunk legnagyobb kihívása szemészetileg nézve, a helyes dioptriakorrekción felül, hogy sokkal több időt töltünk műfény előtt, ezzel sokkal inkább a szem romlását előidézve. A különböző szembetegségek idő előtti megjelenésének kockázata is megnő, ilyen például a szürkehályog, makula degeneráció.

Ennek oka a fokozott UV sugárzás és a LED fények, kék fények hatása.

Védőszemüveg korrekció nélkül is készíthető, ha a különböző digitális eszközök használata közben óvni szeretnénk szemünket.

NAPJAINKBAN A SZEMÜVEG:

· LÁTÁSJAVÍTÓ ESZKÖZ

· LEGMARKÁNSABB,

LEGSZEMBETŰNŐBB KIEGÉSZÍTŐ

A Trend Optika üzletek szemüvegkeret szín és formaválasztéka garantálja, hogy megtaláljuk az egyéniségünkhöz, stílusunkhoz legjobban illő és azt kiegészítő szemüveget.

© Unger Tamás
Trend Optika
Fotós: Unger Tamás

Emellett pedig vizsgálatainkat modern vizsgálóberendezésekkel végezzük, akár század dioptria pontossággal.

Amennyiben úgy érzi, hogy látása nem kielégítő, bármilyen problémája akad a látásával, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keresse fel a Trend Optika szaküzleteit, ahol a legkorszerűbb géppark használatával, szemész szakorvosok, dipl. optometrista kontaktológusok, látszerész mesterek állnak az Ön rendelkezésére. 

FOGLALJON IDŐPONTOT LÁTÁSVIZSGÁLATUNKRA ÉS GONDOSKODJON SZEME EGÉSZSÉGÉRŐL! https://www.trendoptika.hu/index.php/latasvizsgalat

6000 Kecskemét, Kossuth tér 6-7.

Tel: 06 76 583 235

Tel: 06 76 583 234

A „ LÁTÁS HÓNAPJA” PROGRAM CÉLJA:

- ingyenes látásellenőrzés és szaktanácsadás

- az előre gyártott szemüveg viselésének veszélyeivel kapcsolatos tájékoztatás

- felhívni a figyelmet a kékfény káros hatására

EZEN TÚL A TREND OPTIKÁKBAN OKTÓBER HÓNAPBAN:

· térintésmentes a teljes körű szemészeti vizsgálat

· díjmentes a szürkehályog -és glaucoma-szűrés

· kiemelt kedvezmények szemüvegkészítéshez

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában