Hirdetés

2021.12.02. 22:00

Egy nagy születésnapi ünnepség és egy hatalmas köszönet a munkatársainknak!

A PENNY 25. születésnapja a munkatársaink, a közös sikerek és az összetartozás erős szellemének ünnepléséről szólt.

– Még gyerek voltam, amikor részt vettem az első PENNY üzlet megnyitásán 1996-ban Szentesen, de még mindig élénken él az emlékezetemben. Az egész város felbolydult aznap, én pedig a mai napig emlékszem, ahogy ott álltam az új üzlet előtt, büszkén és boldogan a lufival, amit kaptam. Azóta nemcsak a családom és a barátaim tartják megbízható cégnek a PENNY-t. Ez volt az egyik oka annak, hogy ide jelentkeztem dolgozni. A csatlakozásom pillanatától kezdve rengeteg pozitív élményben volt részem, és úgy érzem, hogy a cégnél igazán megtaláltam a helyem. Rám tökéletesen igaz a szlogenünk: a PENNY pont az én helyem – mondja Piti Gabriella, a PENNY szenior toborzási és kiválasztási specialistája.

Gabriellához hasonlóan sokan mások is a PENNY-nél találták meg „második otthonukat”. Hiszen megbecsült csapatunk többsége számára a PENNY sokkal több, mint egy munkahely.

Pont a Te helyed! – És a Tiéd is?

Az elmúlt 25 év során a PENNY nemcsak vállalatként növekedett. A csapatunk is nőtt – jóval sokszínűbbek lettünk korban és szakmai tapasztalatban. Ez természetesen azzal is jár, hogy munkáltatóként még több felelősséget vállaljunk és még több kihívással nézzünk szembe. Idővel jobban meg tudtuk érteni a csapatunk igényeit, miközben egyéni lehetőségeket is kínáltunk a személyes és szakmai fejlődésre.

– Szeretek itt dolgozni, jó érzés visszagondolni a régebbi időkre. Emlékszem, amikor az első üzletet töltöttük fel Szentesen, na és persze a munkahelyi kirándulásszervezéseimre, amelyek minden évben nagyon jól sikerültek, jó kis csapatépítés volt – emlékszik vissza Kovács Györgyné reklamációs csoportvezető, aki 25 éve dolgozik az egyik raktárunkban.

 

– Érezzük jól magunkat, az a lényeg! Én megtaláltam a helyemet a PENNY-nél! – tanácsolja a kollégáknak Horváth Helga revíziós osztályvezető, aki szintén a kezdetektől dolgozik nálunk.

Több mint büszkék vagyunk, hogy még mindig tagjai a csapatunknak – és ugyanezt érezzük a többi kollégával kapcsolatban is, akik nap mint nap mindent megtesznek azért, hogy a PENNY Magyarország egyik legsikeresebb élelmiszer-kereskedője legyen.

Közösen ünnepeljük a sikert

Ma már közel 4700 embert foglalkoztatunk országszerte 226 üzletben és három modern logisztikai központban Alsónémediben, Veszprémben és Karcagon. Ezért a PENNY 25 éves fennállása alkalmából virtuális „születésnapi bulit” szerveztünk, ahol mindenkit finom falatokkal és izgalmas, szívet melengető műsorral leptünk meg.

Forrás: Penny Market

A szórakoztató zenei programok mellett a múltról, a magyar csapat iránti elkötelezettségünkről, a jövőre vonatkozó céljainkról és a közös eredményeinkről beszélgettünk, és egy különleges ajándékcsomaggal is megajándékoztuk kollégáinkat.

A jövőre nézve

Az évek során szerzett tapasztalataink segítenek abban, hogy felkészüljünk a jövőre, valamint jelenlegi és leendő munkavállalóink igényeire is. Például nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásra és fejlesztésre, valamint a magas színvonalú munkahelyi képzésre, hogy kollégáink potenciálját és tudását a PENNY-nél végzett munkához tökéletesítsük.

Emellett elindítottuk a „Team PENNY” nevű új alkalmazást is, amelynek célja a vállalati információáramlás további javítása, hogy még inkább erősítse minden kolléga integrációját. A jövőbe tekintünk, mivel meg vagyunk győződve arról, hogy ugyanolyan stabilak és megbízhatóak, barátságosak és befogadóak, valamint időtállóak maradunk, mint az elmúlt 25 évben. Várjuk tehát, hogy megünnepeljük a következő jubileumot!

A PENNY nem felejt

Természetesen a PENNY-nél mindenki tudja, hogy nem lennénk ilyen sikeresek, ha nem lennének a vásárlóink. Ezért indítottuk el a 25 ÉVE EGYÜTT kampányunkat, amelyben a vásárlók értékes kisebb-nagyobb ajándékokat nyerhettek, például 25 vadonatúj autót.

Emellett számos, hosszútávon kitartó partnerünk is megemlékezett az évfordulóról, és egyedi, különleges ajándékkal jutalmazta sok-sok éve tartó kapcsolatainkat: termékeiken a PENNY 25 ÉVE EGYÜTT logót használták.

Mert a PENNY Pont a Te helyed!

Mert a PENNY Pont a Te helyed!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában