szponzorált tartalom

2019.12.13. 10:38

Hosszú esztendők óta töretlen a VER-BAU stabilitása

Weninger Richárd, a kecskeméti VER-BAU Kft. ügyvezetője különdíjat vett át a napokban Európa vezető cégminősítő vállalatától. A Bisnode jubileumi konferenciáján kizárólag azok kaptak ilyen elismerést, akik már több mint egy évtizede a legstabilabb piaci szereplők közé tartoznak.

Weninger Richárd ügyvezető (középen) ünnepélyes keretek között vette át a díjat

A Magyarországon működő cégek mindössze 0,63 százaléka rendelkezik ilyen magas szintű, AAA besorolással. A VER-BAU tripla A minősítésű elit klubtagsága bizonyítja, hogy a versenytársak szoros mezőnyében ezen objektív minősítő rendszer alapján is évek óta töretlenül őrzi meghatározó szerepét. Nemcsak magyarországi, hanem európai viszonylatban is a legmegbízhatóbb és pénzügyileg legbiztosabb cégek élbolyában halad.

Weninger Richárd ügyvezető (középen) ünnepélyes keretek között vette át a díjat

„Egy ilyen díjban benne van minden erőfeszítés, lelkiismeretes munka, melyet a kollégáimmal közösen végzünk nap mint nap és amiért köszönettel tartozom nekik. A közös jövőt tekintve a pénzügyi stabilitás megnyugtató környezetet tud teremteni nemcsak a mi számunkra, de családjaink, beszállítóink, üzleti partnereink számára is” – mondta Weninger Richárd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában