szponzorált tartalom

2018.02.05. 13:20

25. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás februárban a HUNGEXPO-n

Idén 25 éves a Kárpát-medence horgászainak és vadászainak nagyszabású találkozója! Az évről évre megújuló, de a hagyományos, közönségkedvenc programokat is felvonultató esemény vár minden vadászt, erdészt, horgászt, fegyverrajongót, természetkedvelőt.

A vadász színpadon folyamatosan váltják majd egymást a sólyomröptetések, a fegyveres bemutatók, a divatbemutatók, a könyv és DVD premierek. Szombaton ez a színpad természetesen a kürtösöké és a szarvasbőgést mesterfokon űző versenyzőké.

Ezalatt a horgász színpadon folyamatosan váltják egymást a csali-, technikai és újdonság bemutatók, beszélgetések a 2017-es hazai rendezésű női finomszerelékes és a pontyfogó világbajnokságról, élménybeszámolók, míg a pergető-medencében szintén érdekes programok zajlanak majd.

Újdonságok, programok:

■ Sosem látott trófeakiállítások:

 • „Álmaim vadászháza” – bemutató Széchenyi Zsigmond jóbarátjának, Windisch-Grätz hercegnek a Világon egyedülálló trófeagyűjteményéből, melyet a Magyar Államnak adományozott
 • „A Vajdahunyad várának titkai” – a 25. FeHoVa alkalmából előbújnak a múzeum rejtett kincsei
 • „A Természet pillanatai Csergezán Pál szemével” – kiállítás a művész festményeiből
 • dr. Pálos László (SCI) hazai és Tóth Kálmán (SCI) afrikai nagyvad trófeáinak bemutatója
 • STIHL TIMBERSPORTS® SERIES - A kiállítás történetében először nagyszabású, nemzetközi favágó versennyel és bemutatóval várják a szakembereket és az érdeklődő nagyközönséget a szervezők, hogy a STIHL-lel együtt népszerűsítsék a sportágat, az erdőjárást és az erdőgazdálkodást.

  Magyarország legnagyobb horgászfotókiállítása – a Jubileumi FeHoVa horgászverseny legjobb képeiből

  Óriások bemutatója az óriás akváriumban – Az óriásakvárium idén igazi, kapitális meglepetést tartogat…! Egy 60 kg-os, 200 cm-es, 25 éves kapitális harcsa várja a látogatókat óriáspontyokkal együtt a FeHoVa óriás akváriumában.

  Neves sporthorgászok beszámolói, bemutatói – A 25. jubileumi FeHoVa kiállításon biztosan találkozhatnak emblematikus horgászainkkal, számtalan versenyző, teszthorgász és specialista közt biztosan ott lesz a hétvégén Ambrus Tibor, Bokor Károly, Csillag László, Döme Gábor, Erdei Attila, Koós Ferenc, Papp József, Szilvási Szilárd, Sztahovits Péter, Tímár Gábor, Varga János és Walter Tamás, valamint a hölgyeket sem elfelejtve, a 2017-es VB bronzérmes női válogatott tagjai.

  ■ MOHOSZ horgász suli, VKE gyermekfoglalkoztató és számos más gyerekprogram, melyet a szakmai partnerek és kiállítók szerveznek standjaikon

  Egyidejű rendezvények:

 • Íjász bajnokság és bemutató
 • VI. FeHoVa-MEOE Nemzetközi kutyakiállítás (CAC, CACIB)
 • Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival, találkozzunk a 25. FeHoVa-n!

  A vadásztársaságok, horgászegyesületek és erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

  Időpont: 2018. február 15-18.

  Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

  Bővebb információ: www.fehova.hu

   

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában