Rövid idő alatt sok információt találhatunk a felnőttképzésről

A megfelelő tanfolyam kiválasztásához általában a képzést végző intézményeknél szerezhetünk legkönnyebben információt.

Baon.hu

Hiszen nekik jól felfogott érdekük, hogy tájékoztassák az érdeklődőket a folyamatban lévő, illetve indítani tervezett képzéseikről.
Viszonylag kis időbefektetéssel sok információhoz juthatunk az internet segítségével is.
A www.google.hu weboldalon keresztül a „nyelvtanfolyam + kecskemét” kifejezésre 0,12 másodperc alatt 58400 találatot kapunk különböző weboldalakról!
A kapott weboldalak egy része gyűjtőoldal, ahol a nyelvi képzéseken kívül a szakképesítéseken keresztül a hobby tanfolyamokig minden szerepel.
Majd’ minden képző intézménynek van saját weboldala. Azonban sok honlapon szűkmarkúan bánnak az információkkal. Ezért érdemes olyan intézmények honlapját felkeresni, amelyek a felnőttképzést fő tevékenységi körként folytatják.

Egy jobbfajta honlapnak tartalmaznia kell:
– képzések megnevezése,
– képzések tandíjai,
– a képzésbe való bekerülés feltételei,
– kitölthető formanyomtatványok (pl. jelentkezési lapok, szintfelmérő tesztek),
– a képző intézmény jogosultságai (akkreditációk, regisztrációk, minősítések),
– a  vizsgákhoz kapcsolódó információk, amennyiben vizsgázási lehetőség is elérhető.

A körültekintő, ügyfélorientált intézmények pluszinformációkkal is kiegészíthetik a fentebb említetteket: hírlevéllel, az oktatók bemutatásával, korábbi képzéseken részt vett ügyfelek véleményével, online tesztekkel, tananyagajánlókkal, nyelviskolák esetében korábbi nyelvvizsga-időszakok eredményeivel.
Egy jól karbantartott honlap jó ajánlólevél. A kiválasztott intézmény honlapján érdemes feliratkozni az Elektronikus hírlevélre. Így rendszeresen kaphatunk tájékoztatót az újonnan induló képzésekről.

Címkék#OFA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!