Megkérdeztük olvasóinkat!

Miért döntött úgy, hogy továbbképzi magát?

Baon.hu

Kovács Edit: – Korábban egy vendéglátó szakmenedzseri szakot végeztem, most nemzetközi szállítmányozást és logisztikát tanulok a Szintézisben. Nem kerestem különösebben sehol ezt az átképzési lehetőséget, egy ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet. Tapasztalataim szerint a vendéglátásban kevesebb lehetőség van az elhelyezkedésre. A tanfolyam elvégzése után, remélem, gyorsan találok majd munkát.

Szabó Boglárka: – Tavalyelőtt Kunszentmiklóson érettségiztem informatikusként. Szerettem volna továbbtanulni, de egyetemre, főiskolára nem akartam menni. Egy OKJ-s képzésen viszont szívesen részt vettem volna. Az interneten is keresgéltem, és az engem érdeklő tanfolyamokról szóló hirdetéseket is végigböngésztem. A jelentkezéshez kikértem a családom és barátaim véleményét is.
Vajda József: – A Szenior Foglalkoztatási Klub részére a Kecskeméti Képző Központ rendszeresen megküldi az általuk indított képzésekről szóló tájékoztatókat. A klubfoglalkozásokon ezekről részletesen tájékoztatjuk tagjainkat. Sokan iratkoztak be így egy-egy tanfolyamra. Gyakran előfordul, hogy valaki nálunk érdeklődik egy képzési lehetőség után, ilyenkor az illetőt átirányítjuk a képzési központhoz.

Baloghné Molnár Anna: – Jelenleg kiadványszerkesztői és angolnyelv-tanfolyamra járok. Ezeket a képzéseket a munkahelyünk szervezte, éppúgy, mint azt a logisztikai tanfolyamot, amelyet korábban végeztem. Korábban elvégeztem egy németnyelv-tanfolyamot is. Akkor az interneten böngésztem a lehetőségek után. Végül mégis egy hirdetésben találtam meg a megfelelő kurzust.

Címkék#OFA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!