Az oktatási költség leírható az adóalapból

A képzéseket támogató pályázati források közül a legjelentősebb és legismertebb a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP).

Baon.hu

Emellett meg kell említeni az Országos Foglalkoztatási Közalapítványt (www.ofa.hu). Az ott kiírt pályázatok között találhatunk a munkatársak fejlesztésére, a menedzsment képességeinek  fejlesztésére irányulót is.
Minden munkáltatónak érdemes a pályázati körön kívül is gondolkodnia. Ebben az esetben gazdaságossági és termelékenységi számítások segítségével mérlegelhetik, hogy a saját munkatársak tudását akár „költségalapon” is érdemes fejleszteni. Fontos: a munkatársak képzésével kapcsolatban felmerülő költségeket adóalap-csökkentő tényezőként lehet figyelembe venni.

Mivel a „tisztán költségalapú” képzés jár a legmagasabb saját kiadással, különösen nagy körültekintéssel kell a szolgáltatót kiválasztani. Nyelvtanulás esetén az informálódást segíti a www.nyelviskola.hu, a www.nyelvhalozat.hu vagy a  www.nive.hu internetes oldal.
Pályázati lehetőségekkel kapcsolatban az alábbi forrásokat érdemes folyamatosan figyelemmel követni: www.nfu.hu, www.ofa.hu, www.gkm.gov.hu, a képző intézmények honlapjai, a www.palyazat.lap.hu, illetve az  eupalyazat.lap.hu.

Címkék#OFA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!