Piramisjáték

2024.05.22. 07:34

Luxus életmódjával kérkedik Magyar Péter bizalmasának bűntársa

F. László a közösségi médiában szívesen mutogatja, milyen sok pénze van – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

MW

Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje beszédet mond a Belügyminisztérium épülete előtt

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Miközben a kár sokmilliárdos, az áldozatok futnak a pénzük után, addig a Magyar Péter bizalmasát is a soraikban tudó bűnbanda egyik fontos szereplője, F. László (aki a bűnszervezet vezetőjének, F. Attilának az ikertestvére) továbbra sem adott lejjebb a luxusból. Legalábbis erről árulkodnak a bűnöző szabadulása utáni, közösségi médiában megosztott képei – számol be róla a lap.

Az egyik fotón például a férfi egy limuzinban feszít pezsgőspoharak társaságában, de F. László büszkélkedett már méregdrága luxusautóival is a Facebookon. 

Emlékezetes, a piramisjáték szálai egészen a 2010-es évekig és egy, a celebvilágban is jól ismert nagykátai ikerpárig nyúlnak vissza. Magyar Péter bizalmasa, egyben élettársa édesanyja már egy ideje szabadlábon van, de korábban ő is több évet ült börtönben a csalási ügy miatt. S. Mária a jogerős ítélet szerint összesen 350 millió forintos kárt okozott

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában