Összetartás

2023.12.10. 18:54

Elismerés: az argentin lap úgy véli, hogy Orbán Viktor a nemzetközi jobboldal vezető személyisége

A buenos aires-i La Derecha Diario lap arról számolt be, hogy a nemzetközi jobboldal vezető személyiségei találkoznak egymással az argentin fővárosban, köztük a magyar miniszterelnök – írja a Magyar Nemzet.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök

Forrás: Facebook / Orbán Viktor

Az elmúlt években világszerte kétségtelenül kialakult egy új, kulturálisan populista és gazdaságilag liberális, establishment-ellenes jobboldal, amely különböző módon fejezte ki magát, és amely ebben az évtizedben a világ országainak túlnyomó többségében minden egyes országban harcba szállt az elnökségért

– vélekedik a La Derecha Diario.

Azonban megjegyzik, hogy valamilyen megmagyarázhatatlannak tűnő okból azonban ez az új jobboldal – bár azonos alapgondolatokra épít – nem rendelkezik azzal az együttműködéssel, amellyel a baloldali erők.

A lap a változás szelét véli felfedezni azonban Javier Milei elnöki tisztségének átvételével, és üdvözölte, hogy az argentin főváros találkozási ponttá vált ezeknek a vezetőknek.
A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában