Nemzeti konzultáció

2023.11.28. 22:23

Semjén Zsolt: védjük meg keresztény kultúránkat, nemzeti szuverenitásunkat, családjainkat! (videó)

A miniszterelnök-helyettes telt ház előtt beszélt az ellenzéki vezetésű Siófokon.

MW

Nemzeti konzultáció - Lakossági fórum Siófokon

Forrás: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

Meg kell védeni Magyarország keresztény civilizációját az Európára zúduló iszlám inváziótól – hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a nemzeti konzultáció keddi siófoki állomásán. A politikus kiemelte: 

a keresztény civilizációt úgy védhetjük meg, ha kitöltjük a nemzeti konzultációt, ezzel felhatalmazást adva a kormánynak, hogy Brüsszelben is meg tudja védeni a keresztény kultúránkat, nemzeti szuverenitásunkat, családjainkat 

– húzta alá. Szavai szerint 

három kérdésben is harcban állunk Brüsszellel.

– Az első, hogy nem engedjük be az illegális migrációt Magyarországra, szó sem lehet kötelező betelepítési kvótáról – jelentette ki. 

A másik kulcsfontosságú téma Ukrajna volt. Semjén Zsolt emlékeztetett: a nyugati terv az volt, hogy Ukrajna megnyeri a háborút nyugati segítséggel, azonban nyilvánvalóvá vált, hogy az ukrán ellentámadás kudarc, a szankcióktól az orosz gazdaság nem roppant meg, ezzel ellentétben Európa belerokkant a szankciókba – mutatott rá. 

Mint mondta, 

irreális, hogy most Ukrajnát felvegyük az Unióba.

A miniszterelnök-helyettes hangsúlyozta: ha Ukrajna uniós országgá válna, akkor egy háborúban álló országot vennénk fel az unióba, és könnyen háborús konfliktusban találnánk magunkat. 

A gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban Semjén Zsolt azt mondta, a gyerekek szexuális felvilágosítása a szülőkre tartozik, nem pedig LMBTQ lobbi-csoportokra.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában