Nonszensz

2023.03.06. 12:17

Budapestről hozott közönség előtt szónokolt Dobrev Klára Miskolcon (videó)

Ha reményt nem is, a fővárosból vitt tapsolókat vidékre az árnyék-miniszterelnök.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselője, a párt árnyék-miniszterelnöke beszédet mond az árnyékkormánya tagjainak bemutatásán a budapesti Off Kultúrszövőgyár Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 19-én

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Anikó

Elhozzuk a reményt, elhozzuk az európai jólétet címmel tartotta meg Dobrev Klára országjárásának második találkozóját. Ezúttal Miskolcon. Már a rendezvény eleje is arról szólt, hogy megszégyenítsék a többi ellenzéki pártot a választási kudarc miatt – írja a Hír TV. 

Zenés show-műsor keretében vonult be a terembe Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, aki hosszú beszéde alatt ismét egyetlen szót se ejtett a határon túli magyarok helyzetéről. Nem felejtette el ugyanakkor az egyházakat támadni.

A HírTV összeállítását itt tudja megtekinteni:

A DK-hoz köthető Nyugati Fény azt állította tudósításában, hogy rengeteg ember gyűlt össze a rendezvényen. Szó szerint azt mondták:

még a csilláron is lógtak.

A Hír TV stábja ugyanakkor észrevette, hogy

az eseményre a nézőközönséget Budapestről vitték buszokkal Miskolcra.

A rendezvény népszerűségéről elmondható, hogy rákospalotai buszokkal szállították Budapestről egy szintén a DK által támogatott önkormányzattól az aktivistákat. A Fidesz–KDNP-frakciónk évek óta mondja, hogy Gyurcsány Ferenc rá fogja tenni a kezét a miskolci városvezetésre. Sajnos igazunk lett – mondta a Hír TV-nek Hollósy András, a miskolci Fidesz–KDNP szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában