B. Zsolt szexbotránya

2023.02.14. 06:50

Engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát alsósoknak a kirúgott pedagógiai asszisztens

Bite Zsolt az óra keretében kizárólag az egyneműek szexuális életéről mesélt a gyermekeknek – derül ki a PestiSrácok cikkéből.

Forrás: Bite Zsolt/Facebook

Nem sokkal később azonban a szülők tudtára jutott, hogy mi történt az etikaórán, amit jeleztek az iskola vezetésének is – írja a PestiSrácok.hu.

Bite Zsolt félmeztelenül mutogatta magát a TikTokon
Forrás: TikTok

Az aggódó szülők arról érdeklődtek az igazgatótól, hogy maradt-e bármikor valamelyik alsós tanulójával egy helyiségben négyszemközt Bite Zsolt, igaz-e, hogy az iskolából több gyerekkel szexuális kapcsolatot létesített, igaz-e, hogy valamilyen vetkőzős csoportba hívta meg őket, illetve van-e az iskolának cselekvési terve, szándékoznak-e, illetve jogilag tudnak-e olyan lépést tenni, hogy a férfi ne mehessen be az iskolába. A szülők az iskolától erre a levélre választ nem kaptak, csak egy üzenetet arról, hogy Bite Zsolttal szemben vizsgálat van folyamatban, annak lezártáig nem fog munkát végezni az intézményben. 

A szülőket viszont annyira felzaklatta az ügy, hogy élőlánccal akadályozták volna meg Bitét abban, hogy bemenjen az iskolába, ha az intézmény nem lép. Az iskola lépése viszont az volt, hogy a felső tagozatosoktól áttette Bite Zsoltot az alsó tagozatosok közé

– írja a PestiSrácok.hu. 

Kiderült továbbá az is, hogy Bite Zsolttal már korábban is voltak gondok. 

A felsős diákok szülei már jelezték, hogy több diák is követi őt az online térben, ahol a többi között öngyilkosságra buzdító videót tett közzé és nyíltan propagálja a másságot is. 

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

Fiatal fiúkat fotózott, és behálózhatta őket

Az Origo cikkében arról ír, hogy Bite egyébként fotós is a Krúdyban a szülők elmondása szerint, így nagyon könnyen tudott kapcsolatot teremteni a felsős fiúkkal, akiket fotózni tanított.

Többeket közülük meghívott egy privát csoportba, ahol obszcén, szexuális megjegyzéseket tett rájuk, majd azzal zsarolta őket, hogy őt úgyis megvédik a jogvédő szervezetek

– számolt be az egyik szülő, aki szerint

Bite azért is úszhatta meg eddig, mert az iskola félt a körülötte lévő jogi szervezetektől, hiszen több videójában is elmondta, hogy a Helsinki Bizottság és a TASZ is kiáll mellette.

Bite Zsolt gyakran meztelenkedik a közösségi oldalain
Forrás: TikTok

Az egyik szülő arról is informálta a portált, hogy állítólag az iskola, amikor felvette Bite Zsoltot mint pedagógiai asszisztenst, kapott egy levelet a TASZ-tól, amelyben dicsérték őket, hogy mennyire befogadó az intézmény.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában