Globalista hátszél

2022.10.10. 10:56

Alapjogokért Központ: a dollárbaloldal továbbra is a háború és a szankciók pártján áll

A magyar baloldalt támogató, Soros Györgyhöz köthető körök célja az volt, hogy az Orbán-kormányt egy szankció- és háborúpárti baloldali kabinet váltsa áprilisban.

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

A dollárbaloldal továbbra is a szankciók pártján áll – írta az Alapjogokért Központ (AK) hétfőn a Facebook-oldalán. Azt írták: az idei év legnagyobb botránya, hogy Soros György körei az amerikai szélsőbaloldallal összefogva lefizették a magyarországi baloldalt. A példátlan beavatkozási kísérlet során milliárdok gurultak a dollárbaloldalhoz – fogalmaztak.

Az AK szerint 

a globális finanszírozók célja ezzel a pénzesővel az volt, hogy megbuktassák az Orbán-kormányt, és egy szankció- és háborúpárti kormány vezesse Magyarországot. Április 3-án a magyar választók ezt az összeesküvést leverték

 – tették hozzá.

„Ez azonban egyáltalán nem térítette észhez a baloldalt: továbbra is a háború kiterjesztését és az Európát elszegényítő, hibás brüsszeli szankciók felerősítését követelik” – olvasható a bejegyzésben.

Ennek oka az AK szerint egyszerű: 

a dollárbaloldalt ezért fizetik; azért kapják a pénzt a nemzetközi szövetségeseiktől, hogy ráerőltessék Magyarországra a szankciók politikáját.

„Nekünk azonban van eszköz a kezünkben, hogy egyszerre üzenjünk Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak: a nemzeti konzultáció segítségével kifejezhetjük, hogy nem kérünk a szankciókból és elutasítjuk a dollárbaloldal javaslatait” – írták.

Hozzátették, április 3-hoz hasonlóan meg lehet üzenni a szankciópárti dollárbaloldalnak, hogy „nemet mondunk Európa és Magyarország kivéreztetésére és a magyarországi dollárbaloldalra”.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában