Ország-világ

2021.09.23. 12:05

Letartóztatták a gyermekvédelmi törvényt kritizáló amerikai újságírót, kötél volt a nemi szervéhez kötve

Richard Quest-et, az ismert CNN-riportert, aki a tegnap a nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvényt kritizálta, korábban 2008-ban letartoztatták kábítószer birtoklásért. Letartoztatásának pillanatában a nyakában egy kötél volt, ami a nemi szervéhez volt rögzítve. Az autójának átkutatása után a hatóságok szexuális segédeszközöket is találtak a fura stílusáról ismert riporter csomagtartójában. Quest igyekszik minden fórumon kiemelni a homoszexualitását, és ahol lehetősége van, ott ezt minden lehetséges módon népszerűsíti is.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnap az ENSZ közgyűlésén vett részt New Yorkban, ahol találkozói mellett interjút adott a CNN-nek is. Richard Quest Quest Means Business című műsorának volt a vendége, ahol a miniszter ismét lesöpörte a propagandagyár hamis vádjait – írja az Origo.

Az interjú során Richard Quest hevesen kritizálta a magyar gyerekvédelmi törvényt és számtalanszor azt hangoztatta, hogy ő bizony homoszexuális, amikor a törvénynek ehhez semmi köze sincs, hiszen az a gyerekek érdekeit védi, és a szülőknek adja vissza a gyerek nevelésének a kizárólagos jogát.

Érdemes felidézni azt, hogy a magyar gyerekvédelmi törvényt élesen kritizáló Richard Quest-et 2008 árilis 18-án, pénteken hajnali 3 óra 40 perckor a New York-i Central Parkban (amikor a parkban kijárási tilalom volt) a rendőrök letartoztatták, mert úgy tartózkodott a parkban, hogy az már 3 órája zárva volt.

Letartóztatásának pillanatában a rendőrök a riportert a nyakában egy kötéllel kapták el, ami a nemi szervéhez volt rögzítve.

Ekkor még kijárási tilalom megszegése miatt indult eljárás ellene, azonban amikor átkutatták a műsorvezetőt akkor a kabátjának a bal zsebében egy zacskó kristályos metanfetamint és az autójának a csomagtartójában szexuális játékokat találtak a rendőrök.

A vádak ejtéséért cserébe a riporter beleegyezett abba, hogy egy hat hónapos drogterápián vesz részt. Azonban nem tisztázta, hogy a furcsa kialakítású kötél milyen célt szolgált is valójában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában